Om

Grundlaget for Form 1 ApS er vores dedikation for arbejdet i at I som kunder kan få nogle fantastik lækre produkter til Jeres hjem.

Vi er ikke bundet af faste sortimenter som mange andre ”køkken firmaer” dermed kan vi lave Jeres unikke køkken og ikke nødvendigvis et som ses mange andre steder. Vi kan lave Jeres køkken helt unikt hvis det er ønsket. Vi elsker at give plads til den individuel unikhed og vi bruger gerne tiden på at lytte på Jeres ønsker og krav.

25 + år i køkken/bad og snedkerbranchen har gjort at vi har set ”alle fejl og mangler” vi har igennem årene været låst af fabrikker der ikke kunne eller ville levere fleksibilitet, derfor valgte vi at lave vores eget uden for mange begrænsninger.

Smagen af træ! Vi elsker træ og håndværket på vejen til det færdige resultat, vi er ret kompromisløse når det kommer til vores snedker møbler og vi har svært ved at nøjes med!

Ægthed, lige som vore produkter så er vi ret ægte, vi kommer ikke til at tale Jer efter munden og vi siger gerne til og fra, vi rådgiver med ægte interesse for Jeres projekt.